Henkilötietolain (523/99) 10 § mukainen rekisteriseloste Insta Group Oy:n ja sen tytäryhtiöiden CV-tietokannalle.

  1. Rekisterinpitäjä
    Insta Group Oy
    Sarankulmankatu 20
    33901 Tampere
    etunimi.sukunimi@insta.fi
    Puh: 020 771 7111
    Fax: 020 771 7100
  2. Rekisteriasioita hoitava henkilö
    Johanna Syrjä
    Insta Group Oy
    Email: johanna.syrja@insta.fi
  3. Rekisterin nimi
    Insta Group Oy:n ja sen tytäryhtiöiden CV-tietokanta.
  4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus
    CV-tietokannan tietoja käytetään Insta Group Oy:n ja sen tytäryhtiöiden omissa sähköisissä rekrytoinneissa. Henkilöt antavat omalla suostumuksellaan tietonsa Insta Group Oy:n ja sen tytäryhtiöiden CV-tietokantaan. (Henkilötietolain 8 §.)
  5. Rekisterin tietosisältö
    Tallennettavat tiedot ilmenevät kunkin avoimen työpaikan hakulomakkeesta. Rekisteriin tallentuvat kaikki tiedot, jotka henkilö itse antaa itsestään. Hakija voi päivittää hakemuksen tietoja saamillaan tunnuksilla. Hakijan hakemusta säilytetään 18 kuukautta hakemuksen jättämisestä tai hakijan suorittamasta päivityksestä.
  6. Säännönmukaiset tietolähteet
    Tietolähteinä on hakijan itsensä lisäksi mahdollisesti hakijan ilmoittamat suosittelijat sekä Insta Group Oy:n ja sen tytäryhtiöiden valintaprosessiin kuuluvat henkilöt.
  7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset ja tietojen siirto EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle
    CV-tietokanta toimii Internetissä ja tallennetut tiedot on rajoitettu ainoastaan Insta Group Oy:n ja sen tytäryhtiöiden käyttöön. Tietoja ei luovuteta ulkopuolisille ilman hakijan lupaa.
  8. Rekisterin suojauksen periaatteet
    CV-tietokannan käyttöoikeudet ovat ainoastaan Insta Group Oy:n ja sen tytäryhtiöiden rekrytointiin ja valintaan osallistuvilla työntekijöillä.
    Palvelun tarjoaja (LAURA Rekrytointi Oy) vastaa rekisteriin (LAURA™ -rekrytointijärjestelmä) tallennettavien tietojen teknisestä suojauksesta ja tietoturvasta.
  9. Tarkastusoikeus
    Henkilöllä on Henkilötietolain 26 § mukaisesti oikeus tarkastaa, mitä häntä koskevia tietoja rekisteriin on tallennettu. Tarkastusoikeus on toteutettavissa Henkilötietolain 28 § mukaisesti.